Bent u op zoek naar informatie?
Bel ons 06-55140677 of 0316-228404

Algemeen

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de schildersbranche heeft Patrick Schuurman op
1 januari 2000 zijn eigen schildersbedrijf opgestart onder de naam:

“Schuurman (Onderhouds) Schilderwerken BV”.

Schuurman Schilderwerken werkt grotendeels voor particuliere opdrachtgevers in het onderhoudswerk, maar ook in de nieuwbouw voor onder andere schilderwerk en glaszetten.
Binnenschilderwerk wordt uitsluitend gedaan met watergedragen verfproducten zodat er binnenshuis geen nare verflucht aanwezig is. Het is ook beter voor mens en milieu.
Buitenschilderwerk wordt verricht met uitsluitend met merken A verven zoals Sikkens en Sigma. Met deze verven en onze vakkennis kunnen wij u een perfect resultaat garanderen.
Bedrijven en andere instellingen kunnen een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee hoeven ze zich geen zorgen te maken over het schilderwerk. Zo kunnen ze zich geheel richten op de eigen werkzaamheden, omdat Schuurman Schilderwerken jaarlijks alle schilderwerkzaamheden nauwkeurig bijhoudt.
In de schoolvakanties zijn wij te vinden op scholen waar we dan het binnenschilderwerk verrichten. Zo is er minimale hinder voor leerlingen en leraren.
Schuurman Schilderwerken is een erkend leerbedrijf. We leiden jonge schilders op om in de praktijk als schilder te kunnen functioneren.
Schuurman Schilderwerken werkt volgens afspraak en draagt zorg aan kwaliteit, vakbekwaamheid en milieu. Alle offertes zijn geheel vrijblijvend.